Easee Equalizer

Få optimal udnyttelse af den strøm, du har tilgængelig i din husstand

Hvad er en Equalizer?

Equalizeren overvåger husstandens totale strømforbrug, og den balancerer din Easee Home ladeboks strømforbrug med resten af husstandens forbrug, så du får optimal udnyttelse af den strøm, du har til rådighed i husstanden. Og hvis dit øjeblikkelige strømforbrug overstiger det, du har til rådighed i husstanden, vil Equalizeren slå ned på ladehastigheden på din Easee Home ladeboks, så du undgår at overbelaste din el-tavle.

Du får adgang til din Equalizers funktioner på din Easee laders konto i appen, hvor du får et samlet overblik over husstandens øjeblikkelige strømforbrug

Du kan med fordel bruge en Equalizer, hvis du har

  • Begrænset strøm i din vejsikring, f.eks. 25 Amp
  • Et højt strømforbrug i husstanden, hvis du f.eks. udover elbilen også har varmepumpe
  • Og har du solcelleanlæg, kan Equalizeren sørge for, at din elbil lader, når solcelleanlægget producerer strøm *)

*) Denne funktion vil være tilgængelig på Easee appen i løbet af februar 2023.

Krav til installationen

For at kunne benytte en Equalizer, skal du have en Easee Home ladeboks og en af de viste Kamstrup el-målere i din eltavle.

Du skal også have et HAN modul i din Kamstrup el-måler (som vist på billedet). Har du ikke i forvejen et Kamstrup HAN modul i din Kamstrup el-måler, skal du tilvælge det under bestilling i webshoppen.

Equalizeren fungerer kun sammen med Easee Home ladeboksen, og det er en forudsætning at både ladeboksen og Equlizeren er på husets WiFi. Hvis Equalizeren skal placere et andet sted i huset eller ved ladeboksen, skal Equalizeren forbindes med et almindeligt forlængerkabel. Forlængerkablet skal købes særskilt. Vi forhandler ikke forlængerkabler.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om din installation lever op til kravene (link til Kontakt os).

Så enkelt kan det gøres

Equalizeren skal tilsluttes din Kamstrup el-måler. Du behøver ingen elektriker til at tilslutte Equalizeren. Det kan du selv gøre. Det er nemt og enkelt.

For at få Equalizeren til at kommunikere med din Kamstrup el-måler, skal el-måleren først låses op. Vi sender dig en vejledning i, hvordan du får din el-net udbyder til at åbne for din Kamstrup el-måler.

Du betjener Equalizeren på din laders konto i Easee appen. I appen får du et overblik over din laders og husstandens øjeblikkelige samlede strømforbrug.

Nyhed

Fra medio februar 2023 kan Equalizeren også benyttes på alle andre typer el-målere (end Kamstrup). Foruden Equalizeren skal der indsættes et Equalizer Amp modul i el-tavlen. Modulet vil ligeledes kunne købes i vores webshop. Installationen skal foretages af en elektriker. Vi sender dig en installationsvejledning.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.