Ladestander abonnement aftale | EVDK

ABONNEMENT PÅ STRØMREFUSION

Kan jeg få strømrefusion?

For at være berettiget til strømrefusion skal du betale 100% moms og afgifter af den strøm, som løber igennem ladeboksen. Så har du solceller, jordvarme, el-varme, varmepumpe eller vindmølle på adressen, og får tilskud/nedsat afgift, eller producerer du noget af strømmen selv, kan du ikke også få refusion for opladning af din bil.

Du slipper for al administrationen, den tager vi os af

Med abonnement på strømrefusion sørger vi for at hente refusion hos SKAT for det, du har ladet på din ladeboks og overfører beløbet til dig to gange årligt – i januar og juli. Fra beløbet trækker vi prisen for de næste 6 måners abonnement, så du slipper for månedlige indbetalinger. Ved opstart af abonnementet skal du dog betale for abonnement for det antal måneder, der er til næste refusionsudbetaling.

Sådan opretter du abonnement på strømrefusion

Køber du ladeboksen af os, får du oprettelsen af abonnementet gratis. Når du køber ladeboksen, sender vi dig en mail om oprettelse af abonnementet. Du skal blot returnere mailen med de oplysninger vi beder om, for at oprette abonnementet, men du skal vente til du har fået installeret ladeboksen, og til du har en bil at lade den på, så du ikke betaler abonnement for en periode, hvor du ikke lader.

Hvad koster abonnementet?

Hvis du køber laderen af os, er det gratis for dig at oprette abonnementet .

Abonnementet koster 62,50 kr. pr. måned svarende til 750 kr. pr. år. Prisen inkluderer også service/support på din lader, og skulle behovet opstå, er vores telefon åben for support alle ugens dage.

Fra 1. januar 2024 er refusionstakten inklusiv moms 0,94 kr. Ifølge statens regler, må vi hente refusionstaksten inklusiv moms for det, der svarer til vores abonnementspris. Med en abonnementspris på 750 kr. om året betyder det i praksis, at du får refusionsbeløbet inklusiv moms på 0,94 kr. pr. kWh for det, du forbruger til og med 798 kWh om året, og alt det du forbruger over 798 kWh om året, får du 0,75 kr. pr. kWh for (refusionstaksten uden moms).

For at kunne give dig en fornemmelse af, hvad det vil betyde for dig rent økonomisk, har vi nedenfor indsat et skema, hvor du kan se, hvad du kan forvente at få udbetalt i refusion om året ud fra et årligt kørselsforbrug på strøm på henholdsvis 10.000 km, 15.000 km, 20.000 km, 25.000 km, 30.000 km, 35.000 km og 40.000 km. Vær opmærksom på, at vi fra beløbet har trukket den årlige abonnementspris på 750 kr.

Forudsætninger for beregningen:

Bilen kører i gennemsnit 5,26 km pr. kWh

Abonnementsprisen er 750 kr. pr. år svarende til 62,50 kr. pr. måned

Abonnementsaftalen baseres på statens refusionsordning, som ophører i år 2030. 

Abonnement med egen ladeboks

Du kan også tegne abonnement på strømrefusion med egen ladeboks. Det koster 500 kr. at oprette abonnementet.

Du skal have en af de modeller ladebokse, vi sælger, så vi kan fjernaflæse forbruget, og ladeboksen skal derfor være online. For at vi kan hente refusion på dine vegne, kræver SKAT, at vi yder service på din lader, og at vi har ansvaret, hvis der er fejl på ladeboksen. Din ladeboks må derfor ikke være mere end 2 år (fra fakturadatoen).

Du skal blot skrive til os, hvis du ønsker at oprette abonnement på egen ladeboks.

Hvornår kan jeg opsige mit abonnement?

Du kan opsige abonnementet med 1 måneds varsel fra udgangen af en måned. Ved abonnementets ophør sender vi dig en opgørelse af dit abonnement. Dit tilgodehavende (den refusion, du har optjent og eventuelt for meget indbetalt abonnement) overfører vi til dig, næste gang vi kan hente refusion hos SKAT.

Har du spørgsmål vedrørende abonnementsaftalen, kan du kontakte os, og vi svarer dig telefonisk indenfor vores åbningstid eller pr mail indenfor 24 timer.

Anmod om at blive ehvervskunde

Er du interesseret i at blive erhvervskunde? Udfyld formularen, og lad os hjælpe dig videre.