ABONNEMENT PÅ STRØMREFUSION

Kan jeg få refusion?

For at være berettiget til refusion skal du betale 100% moms og afgifter af den strøm, som løber igennem ladeboksen. Så har du solceller, jordvarme, el-varme, varmepumpe eller vindmølle på adressen, og får tilskud/nedsat afgift, eller producerer du noget af strømmen selv, kan du ikke også få refusion for opladning af din bil.

Du slipper for al administrationen, den tager vi os af

Med abonnement på strømrefusion sørger vi for at hente refusion hos SKAT for det, du har ladet på din ladeboks og overfører beløbet til dig to gange årligt – i januar og juli. Fra beløbet trækker vi prisen for de næste 6 måners abonnement, så du slipper for månedlige indbetalinger. Ved opstart af abonnementet skal du dog betale for abonnement for det antal måneder, der er til næste refusionsudbetaling.

Sådan opretter du abonnement på strømrefusion

Køber du ladeboksen af os, får du oprettelsen af abonnementet gratis. Når du køber ladeboksen, sender vi dig en mail om oprettelse af abonnementet. Du skal blot returnere mailen med de oplysninger vi beder om, for at oprette abonnementet, men du skal vente til du har fået installeret ladeboksen, og til du har en bil at lade den på, så du ikke betaler abonnement for en periode, hvor du ikke lader.

Hvad koster abonnementet?

Et flertal i Folketinget har stemt for at nedsætte el-afgiften til det absolutte minimum fra 1. januar til 1. juli 2023. Da vi i den periode ikke kan hente refusion, vil du som abonnent få valget mellem i perioden at overgå til et service abonnement til 20 kr. pr. måned, så du stadig kan få support på din ladeboks, eller du kan vælge at sætte abonnementet i bero.

Fra 1. juli 2023, hvor du igen kan optjene refusion, koster abonnementet 62,50 kr. pr. måned.

Refusionstaksten er til den tid 86 ører. pr. kWh, du lader på din ladeboks. SKAT har dog varslet, at man fremover kun kan få udbetalt den fulde moms af refusionsbeløbet, hvis man får refusion gennem et elselskab. Det betyder, at vi fremover kun må hente den del af momsbeløbet, som modsvarer vores abonnementspris. Med en abonnementspris på 750 kr. om året, betyder det i praksis, at du får det fulde refusionsbeløb på 0,86 kr. pr. kWh op til 872 kWh, og alt over 872 kWh afregnes til 0,69 kr. pr. kWh.

Abonnementsaftalen baseres på statens refusionsordning, som ophører i år 2030. Refusionstaksten reguleres årligt, og vil blive gradvis nedsat til 69 ører pr. kWh i 2030. Nedsættelsen af taksten følger en generel nedsættelse af el-afgiften.

Da der ikke er noget refusion at udbetale i juli 2023, vil næste refusionsudbetaling være i januar 2024. Vi har derfor valgt først opkræve abonnement for perioden 1. juli 2023 – 1. januar 2024 i forbindelse med refusionsudbetalingen i januar 2024. Vores abonnenter vil således til den tid både skulle betale abonnement 6 måneder bagud og 6 måneder frem.

Har du en af de modeller ladebokse, vi sælger, kan du også oprette abonnement på strømrefusion. Det koster 500 kr. at oprette abonnementet. Du skal blot skrive til os, at du har egen lader, og at du ønsker at oprette abonnement.

Hvornår kan jeg opsige mit abonnement?

Du kan opsige abonnementet med 1 måneds varsel. Ved abonnementets ophør sender vi dig en opgørelse af dit abonnement. Dit tilgodehavende (den refusion, du har optjent og eventuelt for meget indbetalt abonnement) overfører vi til dig, næste gang vi kan hente refusion hos SKAT.

Har du spørgsmål vedrørende abonnementsaftalen, kan du kontakte os, og vi svarer dig telefonisk indenfor vores åbningstid eller pr mail indenfor 24 timer.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.