Handelsbetingelser | EVDK

Handelsbetingelser for EVDK ApS

EVDK ApS
Soldraget 25
CVR: 28692528
+4540507100
info@evdk.dk

BETALING

EVDK ApS modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Vi tager ikke kortgebyrer.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusive moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

EVDK ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

EVDK ApS’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

LEVERING

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Leverings område: Vi leverer kun varer indenfor Danmark..

EVDK ApS afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, PostNord – Privat, PostNord – Erhverv, PostNord – Valgfrit udleveringssted.

Fragten bliver beregnet ud fra vægt, og ligger mellem 60 og 100 kr.

Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Særligt vedrørende installation af lade stander:

Skulle installationen være mere omfattende end standardinstallationen, udarbejder montøren en tilbudsseddel på stedet. Eventuel merpris afregner du direkte med montøren.

Vi beder om, at der er en person til stede på adressen, der kan tage stilling til og godkende evt. ændringer ift. standardinstallationen, som kan medføre ekstraomkostninger.

En standardinstallation inkluderer:

Installation af automatsikring 3x20A og HPFIM A kombirelæ i eksisterende eltavle.

15m 5G6mm2 kabel fra tavle til ladeboks, oplagt i bøjle eller lign. samt montage af ladeboks.

3 kabelgennemføringer (maks. én betonvæg).

Test og vejledning i brugen af ladeboks.

Der skal være fri passage til installationen, både til tavle og på føringsvejen, og der må maks. være 4 meters niveauforskel på el-tavle og ladeboksen.

Der skal være en brugbar jordforbindelse (Ω ≤ 100)

Arbejdet kan udføres indenfor almindelig arbejdstid og uden afbrydelse

Er der ingen hjemme på det aftalte tidspunkt, bliver der af TSG blive opkrævet 695 kr. for forgæves kørsel.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller vi har indgået en aftale om en ydelse.

Ydelser
Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret.
Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Hvis du har givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret

Varer
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@evdk.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, Betyder det, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del af købsbeløbet retur. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Det er op til EVDK ApS at vurdere varens stand.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder aftalen får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Særligt for ydelser
Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve rimelige omkostninger for det arbejde, der allerede er leveret. Såsom:

Montørens arbejdstid

Transporttid

Materialer

Særligt for varer
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
EVDK ApS
Soldraget 25
3460 Birkerød

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser.
Er du ikke tilfreds med ydelsen kan du naturligvis kontakte os på info@evdk.dk.

Der gives 2 års reklamationsret på varekøb i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til EVDK ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses to måneder som rimelig tid, er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger.

Ved returnering kontaktes virksomheden på e-mail:

EVDK ApS
Soldraget 25
3460 Birkerød

e-mail: info@evdk.dk
TLF: +4540507100

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

PRICERUNNER KØBSGARANTI

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem, så kan du inden for en time efter dit køb gennemføre din registrering. Det koster ingenting og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner og læs mere om dette

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, Besøg PriceRunner

som den førende tjeneste til produkt- og prissammenligninger hjælper PriceRunner hver måned mere end en million danskere med at finde den bedste pris. PriceRunner blev etableret i 1999 og har altid været uafhængig og gratis at bruge.

Force majeure
Visse usædvanlige forhold kan påvirke din lyst til og mulighed for at gennemføre aftalen.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt mailadresse for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos EVDK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.evdk.dk er EVDK ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@evdk.dk

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
EVDK ApS
Soldraget 25
3460 Birkerød

e-mail: info@evdk.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 6. november 202

 

Anmod om at blive ehvervskunde

Er du interesseret i at blive erhvervskunde? Udfyld formularen, og lad os hjælpe dig videre.