Køb en elbil ladestander hos EVDK | 5 stjerner på Trustpilot

ladebokse, ladestander og tilbehør

Vores ladebokse er af høj kvalitet og begge modeller har enten indbygget gratis SIM kort og/eller WiFi, så de kan fjernaflæses i forbindelse med abonnement på stømrefusion.

  • har indbygget kWh energimåler, som vi kan fjernaflæse
  • Har indbygget DC beskyttelse, der skal ikke installeres HPFI B relæ i el-tavlen
  • App til styring af lader, herunder mulighed for at planlægge ladetidspunkter 

Se nærmere om valg af ladeboks ved at klikke her.

Varekategorier

Hos EVDK.dk har vi et stort udvalg af elbil ladebokse og ladestandere, så du kan nemt finde en ladeløsning, der passer til din elbil. Vi tilbyder kun det bedste på markedet, så du kan stole på, at din ladeløsning er af høj kvalitet og sikkert kan oplade din elbil. Vi forhandler et af markedets bedste ladebokse, som er Easee Home opladeren. Fordelene ved Easee Home opladeren er deres kompakte størrelse og elegante design. De er meget små og diskrete, hvilket betyder, at de ikke optager meget plads og passer ind i enhver boligindretning. De kan også let monteres på væggen for at maksimere pladsen og give nem adgang til opladning.

Vores webshop tilbyder vi også en bred vifte af tilbehørsprodukter til din ladestander eller ladeboks, så du kan få mest muligt ud af din opladningsoplevelse. vi har alt hvad du behøver for at gøre din opladning så bekvem som muligt.

Anmod om at blive ehvervskunde

Er du interesseret i at blive erhvervskunde? Udfyld formularen, og lad os hjælpe dig videre.