valg af ladeboks

Bliv fremtidssikret med en intelligent ladeboks af høj kvalitet

Easee Home og Wallbox Pulsar Plus er begge intelligente ladebokse af høj kvalitet, som
  • kan benyttes til både elbiler og plug-in hybrid
  • har en brugervenlig app, hvor du bl.a. kan indstille ladetidspunkter, låse laderen og starte og stoppe ladningen
  • kan benyttes til intelligent ladning (som f.eks. TrueEnergy eller Monta) samtidig med at du har abonnement på strømrefusion hos os *)
  • kan fjernaflæses ved abonnement på strømrefusion
  • har indbygget DC beskyttelse – der skal derfor ikke installeres et dyrt HPFI B relæ i eltavlen

*) Forudsat at ladeboksen er online
Easee Home har indbygget modem og simkort (betalt for fabrikken), så den er online, når blot der er mobildækning der, hvor den placeres.
Wallbox Pulsar plus har indbygget WiFi og bluetooth, så for at være online, skal den kunne nå husets WiFi. Ladeboksen har et 5 meter fastmonteret 22 kW ladekabel.

Easee Home har ikke noget ladekabel. Hvis der følger et ladekabel med type 2 stik med til din bil, kan du benytte ladekablet på Easee Home, og du låse ladekablet fast til ladeboksen i appen.

Du kan også vælge at købe et løst ladekabel til din Easee Home. Du kan vælge imellem 11 kW eller 22 kW ladekabler på henholdsvis 4, 6 eller 8 meter, og har du en Tesla, kan du også købe et 7 meter 11 kW ladekabel med Tesla knap.

Easee Home er særlig velegnet, hvis I er flere, som skal deles om laderen og har brug for at opgøre forbruget hver især, eller hvis I har flere biler i husstanden, og I har brug for at opgøre kWh forbruget særskilt (til f.eks. firmabilen). Hertil kan I benytte en Easee Key, som er en trådløs ladebrik.

Hvis I har eller får flere biler i husstanden, som skal kunne lade samtidig, er Easee Home også velegnet, da der kan kobles op til 3 Easee Home på samme installation, og ladeboksene kan ladebalancere, så den tilgængelige strøm bliver fordelt ligeligt mellem bilerne.

Du finder vores ladebokse og priser på ladebokse og tilbehør ved at trykke på linket nedenfor

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.