Easee Equalizer (Kamstrup elmåler)

  • 3 års garanti
  • Levering 2-3 hverdage
  • Køber du også en Easee Home lader, får du 200 kr. rabat ved at skrive “EQ” i feltet “Rabatkuponkode” i kurven

Equalizeren overvåger husets totale strømforbrug, og den balancerer din Easee Home ladeboks strømforbrug med resten af husets forbrug, så du får optimal udnyttelse af den strøm, du har til rådighed i huset. Og hvis dit øjeblikkelige strømforbrug overstiger det, du har til rådighed i huset, vil Equalizeren slå ned på ladehastigheden på din Easee Home ladeboks, så du undgår at overbelaste din eltavle.

Du får adgang til din Equalizers funktioner på din laders konto i appen, hvor du får et samlet overblik over husets øjeblikkelige strømforbrug

Det er særlig relevant at bruge en Equalizer, hvis du har:

  • Begrænset strøm i din vejsikring, f.eks. 25 Amp
  • Et højt strømforbrug i husstanden, hvis du f.eks. udover elbilen også har varmepumpe
  • Og har du solcelleanlæg, kan Equalizeren sørge for, at din elbil lader, når solcelleanlægget producerer strøm *)

*) Denne funktion vil være tilgængelig på Easee appen i løbet af februar 2023.

Krav til installationen

For at kunne benytte en Equalizer, skal du have en Easee Home ladeboks og en af de viste Kamstrup OMNIPOWER elmålere i din eltavle.

Du skal også have et HAN modul i din Kamstrup elmåler (som vist på billedet). Har du ikke i forvejen et Kamstrup HAN modul i din Kamstrup elmåler, skal du vælge det nedenfor.

Equalizeren fungerer kun sammen med Easee Home ladeboksen, og det er en forudsætning at Equalizeren er på husets WiFi.

Så enkelt kan det gøres

Equalizeren skal tilsluttes din Kamstrup elmåler. Du behøver ingen elektriker til at tilslutte Equalizeren. Det kan du selv gøre. Det er nemt og enkelt.

For at få Equalizeren til at kommunikere med din Kamstrup elmåler, skal elmåleren først låses op. Vi sender dig en vejledning i, hvordan du får din elnet udbyder til at åbne for din Kamstrup elmåler.

Du betjener Equalizeren på din laders konto i Easee appen. I appen får du et overblik over din laders og husets øjeblikkelige samlede strømforbrug.

Har du ikke en Kamstrup elmåler eller Landis & Gyr E360

Fra medio februar 2023 kan Equalizeren også benyttes på alle andre typer elmålere (end Kamstrup og Landis & Gyr E360). Foruden Equalizeren skal der indsættes et Equalizer Amp modul i eltavlen. Modulet vil kunne købes i vores webshop fra februar 2023.

Nyhed: Kamstrup OMNIA e-meter

Påtænker du at købe en ny elmåler af typen Kamstrup OMNIA e-meter, vil dette også fungere med Equalizeren. Ring og hør nærmere.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.